Scoort u nog mee in en voor een goed doel?

Veilig kunnen spelen en sporten en zo een veiliger sportklimaat realiseren is voor ons een belangrijk speerpunt. Belangrijk genoeg om vorig jaar de campagne ‘Voetbal Veilig’ te starten. Doel van deze campagne is onveilige situaties op en rond het voetbalveld zoveel mogelijk voorkomen. Aanleiding van de campagne was een aantal ongelukken op voetbalvelden veroorzaakt door bijvoorbeeld omgevallen doelen. Een veiliger voetbalveld is alleen mogelijk als er gebruik wordt gemaakt van verplaatsbare doelen die zijn verankerd of verzwaard, om te voorkomen dat ze omvallen.

Om onze maatschappelijke betrokkenheid te vergroten hebben wij afgelopen juni in het magazine Sport FM aandacht gegeven aan de actie ‘scoren in en voor een goed een doel’. Graag willen wij kinderen op meerdere manieren ondersteunen. Naast het vergroten van de veiligheid op de sportaccommodaties, steunen we met de actie ‘scoren in en voor een goed doel’ ook kinderen met een levensbedreigende ziekte die een wens willen laten uitkomen.

Actie
Van elk verkocht veilig verankerd of verzwaard verplaatsbaar doel doneren wij 50 euro aan Make a Wish. De actie loopt nog tot en met het einde van dit jaar. Het is een win-win situatie: kinderen kunnen veilig sporten en de liefste wensen van ernstig zieke kinderen kunnen uitkomen!